Zákon o miestnom poplatku za rozvoj účinný od 30. novembra 2019 - Ukropec, Anton
Novelizácia zákona č. 379/2019 Z.z. o miestnom poplatku za rozvoj a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Reakcia na požiadavky aplikačnej praxe a na podnety miest a obcí. Poukázanie na rozdielny výklad.