Determinants Affecting Health of Slovak Population and Their Quantification - Vojtková, Mária, 1966-
Zdravotné determinanty, rozdelené do určitých skupín - životný štýl, genetický základ, sociálno-ekonomický, zdravotná starostlivosť. Analýza vplyvu vybraných faktorov na zdravotný stav slovenskej populácie. Údaje z posledného prieskumu EHIS (European Health Interview Survey). Dlhodobý zdravotný problém.