Anglizismen in der deutschen Sprache - Gründe der Benutzung und ihre stilistische Funktion - Seresová, Katarína, 1967-
Poukázanie na problematiku využívania anglicizmov rôznych typov v nemeckom jazyku. Odôvodnenie ich využívania a štylistickej funkcie.