Motivácia k inováciám v rôznych trhových štruktúrach - Grisáková, Nora, 1978-
Podnikovo orientovaná definícia inovácie. Produktovo orientovaná definícia inovácie. Službovo orientovaná definícia inovácie. Trhovo orientovaná definícia inovácie. Spotrebiteľsky orientovaná definícia inovácie. Trhová štruktúra a motivácia k inováciám. Efekt náhrady a konkurencia. Hodnota inovácie pre monopol. Pretrvávajúce monopolné postavenie a efekt efektívnosti.