Interaktive Medien im Fremdsprachenunterricht - Kunovská, Ingrid, 1976-
Využívanie nových technológií a ich vplyv pri výučbe cudzieho jazyka. Interaktivita a autenticita ako hlavné sprievodné znaky novej koncepcie výčby prostredníctvom uvedených médií.