Ako by mohol vyzerať Brexit – príklad Rakúskej ekonomiky - Burian, Lukáš
Použitie modelu ORANI-G CGE (vypočítateľná všeobecná rovnováha). Simuláciai účinku zvýšených colných sadzieb so Spojeným kráľovstvom. Simulácia zvýšených ciel na dovozy Spojeného kráľovstva do Rakúska. Simulácia posunu dopytu po rakúskom vývoze (v dôsledku zmeny colných sadzieb vo Veľkej Británii).