Nová sociálně-ekonomická agenda Evropské komise a postavení spotřebitelů - Kruliš, Kryštof
Priority novej Európskej komisie a novej predsedkyne komisie Ursuly von der Leyenovej. Postavenie spotrebiteľov a ich informovanosť, a to predovšetkým s ohľadom na transformačné procesy, ako v environmentálnej oblasti, tak aj v oblasti prechodu na nové digitálne technológie.