Analýza výkonnosti spoločnosti IBM Slovensko pomocou modelov HGN - Hyránek, Eduard, 1955-
Verifikácia modelu HGN v obidvoch jeho modifikáciách (verziách) prostredníctvom analýzy výkonnosti podniku IBM Slovensko. Komparácia obidvoch verzií modelu a posúdenie jeho praktického uplatnenia. Vyhodnotenie pozitívnych a negatívnych aspektov modelu.