K udržateľnosti eurozóny - Muchová, Eva, 1961-
Zameranie na faktory a procesy, ktoré sú relevantné pre stabilitu a udržateľnosť eurozóny. Pri spustení eura bol projekt EMU označovaný za unikátny menový experiment a jeden z faktorov, ktorý má stimulovať ekonomický rast a blahobyt občanov.