Analysis of the Significance of EWOM on Social Media for Companies - Prantl, David
Dôležitosť EWOM (diskusia ľudí o spoločnosti, resp. recenzie produktov na sociálnych sieťach) pre spoločnosť a čo môžeme reálne zhodnotiť o spoločnosti na tejto báze. Analýza spojitosti EWOM a tvorby cien a taktiež dopad na web stránky daných spoločností.