Distribution of Top EU Postitions after the EP Elections - Ondriaš, Juraj, 1988-
Otázka konečného pridelenia pozícií a funkcií v inštitúciách EÚ po voľbách. Poukázanie na neprimerané zastúpenie krajín V4. Uprednostňovanie západoeurópskych štátov. Hľadanie vhodného kandidáta na post európskeho komisára. Ševčovič ako nominant vysokého predstaviteľa pre platformu V4. Názory ostatných krajín.