<The> China-EU Summit, the 16+1 Summit and the Belt and Road Forum - Ondriaš, Juraj, 1988-
Pohľad na tri udalosti týkajúce sa budovania vzájomných hospodárskych vťahov medzi Čínou a EÚ. Postoj Slovenska.