Environmentálne dane v prostredí priemyselnej revolúcie 4.0. - Vavrová, Katarína, 1960-
Preskúmanie nových ekonomických a environmentálnych podmienok počas priemyselnej revolúcie 4.0, v čase keď je hospodárstvo založené na významných technologických zmenách. Vymedzenie základných problémov environmentálnych daní a priemyselnej revolúcie. Ekonomické nástroje ochrany životného prostredia. Dane s environmentálnym charakterom a ich vývoj. Vplyv štvrtej priemyselnej revolúcie na environmentálne dane.