Zvládate rekreačné príspevky? - Horváthová, Iveta
Objasnenie pojmu: príspevok na rekreáciu. Podmienky potrebné na uplatnenie. Hodnota a náplň rekreačného príspevku. Príspevky na deti. Akceptácia u zamestnávateľa. Príspevok a prax.