Doktor z hôr a sused lekárnik: špecifiká vidieckej zdravotnej starostlivosti - Kališ, Richard, 1991-
Hľadanie odpovedí na otázky spojené so sídlom lekára, respektíve lekárne. Platia pacienti s rovnakou diagnózou v mestách za lieky viac ako na dedinách? Je spotreba liekov v mestách na pacienta vyššia? Je v mestách predpis antibiotík alebo psycholeptík resp. psychoanaleptík častejší?