Podnikanie v lekárenskom biznise - Mandžák, Peter
Postavenie lekárni v zdravotníctve. Slovensko v hustote lekární zaradené medzi vyspelé krajiny. Deregulácia lekárenského sektora vedúca k vstupu nových lekární na trh. Lekárenstvo vo svete. Dostupnosť lekární na Slovensku a ich ziskovosť.