"Nespolupráca" na úradoch práce - Hudcovský, Martin, 1988-
Pokles miery nezamestnanosti, ktorý zabrzdila až hospodárska kríza v roku 2009. Vyhodnocovanie nezamestnaných či miery nezamestnanosti v komparácií so zreteľom na štruktúru prílivu a odlivu nezamestnaných. Spôsoby „očisťovania“ stavu nezamestnaných.