Účtovná závierka v jednoduchom účtovníctve - Jarinkovičová, Valéria
Riadnu účtovnú závierku za rok 2019 zostavuje fyzická osoba k 31.12.2019, pričom zostaviť ju musí najneskôr do šiestich mesiacov od dátumu, ku ktorému sa účtovná závierka zostavuje. Právna úprava použitia sústavy jednoduchého účtovníctva a účtovanie v nej. Príprava na zostavenie účtovnej závierky. Zostavenie a uloženie účtovnej závierky.