Model logistickej regresie pre longitudinálne údaje - Labudová, Viera, 1958-
Model logistickej regresie pre dáta, v ktorých sa predpokladá nezávislosť pozorovaní. V ďalšej časti jeho tvar pre prípad longitudinálnych údajov. Dizajn longitudinálneho výskumu. Longitudinálne dáta, panelové dáta. Metódy analýzy longitudinálních údajov. Zovšeobecnený lineárny model.