Finančná dostupnosť bývania na Slovensku: probitový model - Labudová, Viera, 1958-
Charakteristika probitového modelu. Analýza finančnej dostupnosti bývania na základe probitového modelu. Rozdelenie osôb podľa zaťaženosti nákladmi na bývanie a charakteristík osôb a domácností. Výsledok Waldovho testu štatistickej významnosti vstupných premenných - model vlastníkov a model nájomníkov. Hodnoty odhadov a výsledky testu významnosti parametrov probitového modelu v skupine vlastníkov a v skupine nájomníkov.