Špecifiká vyučovania obchodnej angličtiny na univerzitách - Mandáková, Alexandra, 1980-
Najdôležitejšie faktory pri vyučovaní obchodnej angličtiny. Špecifiká slovenského jazykového prostredia z pohľadu obchodnej angličtiny. Problémy, ktorým čelí učiteľ obchodnej angličtiny. Obchodná inteligencia - Business Intelligence. Interkultúrny charakter vyučovania obchodnej angličtiny. Súčasná prax vo vyučovaní odborného cudzieho jazyka na fakultách vysokých škôl ekonomického zamerania.