Analýza trasakčných poplatkov pri využití technológie blockhain - Badura, Peter, 1978-
Výška poplatkov za transakcie uskutočnené prostredníctvom vybraných kryptomien v období posledných dvoch rokov. Skúmanie technológie blockhain využívanej pre decentralizované finančné transakcie. Výška poplatkov za uskutočnené transakcie metódou analýzy a komparácie. Vybrané kryptomeny, ich trhová kapitalizácia a aktuálna cena. Bitcoin.