Manažér verzus líder v škole - Pašková, Lucia
Hlavné úlohy manažéra. Líder a manažér v školskom prostredí. Hlavné rozdiely v činnosti manažéra a lídra. Typy líderstva. Najdôležitejšie rozdiely medzi líderstvom (vedením) a manažovaním (riadením).