Importance of Strategic Management of SMEs in E-commerce - Svatošová, Veronika
Elektronický obchod ako oblasť záujmu podnikateľov a akademických pracovníkov k zvyšovaniu konkurencieschopnosti podnikov. Hodnotenie dôležitosti determinantov stratégie a strategického manažmentu v dlhodobom rozvoji malých a stredných podnikov, ktoré obchodujú predovšetkým elektronicky.