Program zhovievavosti v podmienkach Slovenskej republiky - Holzerová, Patrícia, 1995-
Program zhovievavosti - jeho historický vývoj, informácie o programe a podmienkach. Nový online nástroj eLeniency. Príklad využitia programu zhovievavosti.