Predictive Performance of Customer Lifetime Value Models in E-commerce and the Use of Non-financial Data - Jašek, Pavel
Poznanie modelov životnosti zákazníka. Nasadenie konkrétneho modelu vo svojom podnikaní. Prediktívne správanie vybraných modelov. Šesť veľkých súborov údajov o stredných a veľkých internetových obchodoch v Českej republike a na Slovensku.