Comparison of Performance Measurement Approaches - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Stručný pohľad na prístupy k meraniu výkonnosti. Empirická štúdia zameraná na prístupy merania v malých a stredných podnikoch v SR v rokoch 2015-2016. Výkonnostné kritériá. Výhody jednotlivých prístupov.