Business in the International Environment - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Opis rôznych foriem štruktúr trhu a hospodárskej súťaže. Vymedzenie medzinárodného obchodu a medzinárodných vzťahov. Vysvetlenie stretu kultúrnych rozdielov pri podnikaní v medzinárodnom prostredí. Predstavenie základných pojmov týkajúcich sa diplomacie a diplomatického jazyka.