Review on Measuring Digital Trade & E-Commerce as New Economic Statistics Products - Fayyaz, Saeed
Celkové preskúmanie a praktické príklady v prípade Iránu, ďalší pohľad na štatistiku digitálneho obchodu ako nový produkt hospodárskej štatistiky. Niektoré z výziev, ako sú neformálne alebo polo-neformálne sektory v oblasti digitálneho obchodu a analýza koncepčného rámca Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) a súpis súčasných postupov merania digitálneho obchodu.