Manažment pohľadávok - predchádzanie platobnej neschopnosti podniku - Fetisovová, Elena
Manažment pohľadávok a jeho faktory. Platobná disciplína a morálka odberateľov. Podiel pohľadávok a doba inkasa z celkového objemu pohľadávok. Doba splatnosti krátkodobých pohľadávok a dôvody omeškania neuhradených platieb. Poistenie pohľadávok. Index platobnej neschopnosti.