Banking and Corporate Finance - Hrdličková, Zuzana
Rozlíšenie medzi rôznymi druhmi finančných inštitúcií a výrobkami či službami, ktoré poskytujú. Analýza otázky, či dlh alebo vlastný kapitál je lepšou možnosťou financovania. Zoznámenie sa s prioritnými a bežnými akciami, výhody a nevýhody pre spoločnosť pri vydávaní dlhopisov. Vysvetlenie, prečo sú spoločnosti motivované k zlučovaniu či získavaniu ďalších spoločností.