Individuálna účtovná závierka za rok 2019 v samospráve - Majorová, Miriam
Účtovnú závierku upravuje najmä zákon č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve v z.n.p. (zákon o účtovníctve). Riadna individuálna účtovná závierka sa v elektronickej podobe ukladá do registra účtovných závierok v 2 krokoch: Súvaha a Výkaz ziskov a strát do 5.2.2020, a Poznámky účtovnej závierky do 30.4.2020. Všeobecnou požiadavkou na informácie v účtovnej závierke je ich užitočnosť.