Searching for Correlations Between CO2 Emissions and Selected Economic Parameters - Rozenský, Ladislav
Systém obchodovania s emisiami ako jeden z ekonomických nástrojov environmentálnej politiky. Spoločný nástroj Európskej únie, ktorý je povinný pre všetky členské krajiny. Zhodnotiť efektívnosti systému obchodovania s emisiami skleníkových plynov v Českej republike ako jedného z dôležitých nástrojov environmentálnej politiky.