Financing of Small and Medium - Sized Enterprises from Public Sources - Belanová, Katarína, 1978-
Hodnotenie podporných programov pre MSP v SR a návrh opatrení na ich zlepšenie. Finančné výkazy pre podporu podnikania vypracované MSP za roky 2015-2017.