Motivačný systém nakladania s komunálnym odpadom v obci Těšany - Česká republika - Stričík, Michal, 1969-
Poukázanie na možnosti uplatnenia motivačného systému nakladania s komunálnym odpadom v jednotlivých obciach na konkrétnom príklade z obce Těšany. Poukázanie na fungovanie tohto systému a výsledky z jeho zavedenia v danej obci.