Use of the Digital Currency for Money Laundering - Harumová, Anna, 1955-
Problémy digitálnej meny a prania špinavých peňazí - analýza súčasných riešení. Analýza rizika prania špinavých peňazí súvisí aj so zdaňovaním a dosahom opatrení realizovaných jednotlivými štátmi vrátane Slovenskej republiky. Posúdenie potenciálnych dôsledkov a najmä dlhodobého riešenia navrhovaného Európskou úniou v jej nariadeniach a usmerneniach. Využitie kvalitatívnych a deduktívnych metód.