Komparatívna analýza finančnej výkonnosti vybraných spoločností pomocou modelu HGN - Hyránek, Eduard, 1955-
Model výkonnosti HGN2. Zhodnotenie vývoja ekonomických výsledkov podnikov IBM a Eset pomocou HGN2 a overenie použiteľnosti modelu v podnikovej praxi. Hodnotenie finančnej analýzy vychádzajúce z výsledkov týchto podnikov, z údajov účtovných uzávierok za obdobie rokov 2011-2018. Zostavenie analytickej komparácie výsledkov. Porovnanie základného modelu HGN s aplikovaným modelom HGN2.