Význam kryptomien rastie - Jánošová, Veronika, 1953-
Analýza súčasného stavu bitcoinu a iných kryptomien a určenie vývoja do budúcnosti. Skúmanie podstaty fungovania, vývoja kurzu a faktorov ovplyvňujúcich kurzy kryptomien. Objektom výskumu je najrozšírenejšia virtuálna kryptomena bitcoin. Pri výsledkoch využitá metóda syntézy a komparácie.