Human Capital in the Creative Industry - Dubcová, Gabriela, 1968-
Kreatívny a kultúrny priemysel má v porovnaní s inými odvetviami národného hospodárstva určité špecifiká. Výber ukazovateľov týkajúcich sa kultúry v oblasti kultúrneho zamestnania, medzinárodného obchodu s kultúrnymi výrobkami, kultúrnych podnikov a kultúrnej účasti.