Stabilization Support of Human Capital in the Slovak Republic from the Point of View Tax and Insurance Attributes - Ďurinová, Ivona, 1964-
Vyhodnotenie vplyvu daňových a poistných atribútov na stabilizáciu ľudského kapitálu v SR predovšetkým na podnikateľov, živnostníkov či poľnohospodárov. Trend vývoja v oblasti daňovej a odvodovej politiky na podporu podnikania. Daň z príjmu a jej možnosti zákonného zníženia v období od roku 2017 do súčasnosti. Daňové zaťaženie prostredníctvom prípadovej štúdie.