Significance and Identification of Key Employees in the Stabilization Context - Kissová, Jana, 1979-
Bližšia identifikácia kľúčových zamestnancov ako rozhodujúcej skupiny najmä z pohľadu hodnoty ich odovzdanej práce, ktorá tvorí najväčší podiel. Pre podnik sú významní nielen pre dosahovanie jej úspechu na trhu, ale z hľadiska stabilizácie. Talentovaní zamestnanci, znalostní zamestnanci. Metódy získavania kľúčových zamestnancov. Motivácia a udržanie kľúčových zamestnancov.