Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín v kontexte priemyslu 4.0 - Kalusová, Lenka, 1987-
Nové kritériá v hodnotení konkurencieschopnosti krajín v kontexte priemyslu 4.0. Komparácia konkurencieschopnosti krajín Vyšehradskej skupiny. Využitie indexu globálnej konkurencieschopnosti. Správa o globálnej konkurencieschopnosti si kladie za cieľ zmapovať aktuálnu ekonomickú situáciu v krajinách sveta vo vzťahu k ich globálnej konkurencieschopnosti a načrtnúť ich vyhliadky na dosahovanie trvalo udržateľného hospodárskeho rastu. Hodnotenie konkurencieschopnosti Slovenska a USA.