Disproporcia v zdaňovaní vyplácaných podielov na zisku (dividend) v závislosti od typu obchodnej spoločnosti v SR - Zubaľová, Alena, 1959-
Legislatívne východiská zdaňovania príjmov fyzických osôb v Slovenskej republike s dôrazom na zdaňovanie podielov na zisku. Disproporcia v daňovo-odvodovom zaťažení vyplácaných podielov na zisku pre konateľa spoločnosti s ručením obmedzeným a akciovej spoločnosti. Návrh možnej legislatívnej úpravy existujúcej disproporcie v zdaňovaní dividend.