Consumer Protection System in the EU - Foltínová, Ľubica, 1975-
Ochrana spotrebiteľa v EÚ - pôsobnosť hlavných inštitúcií. Desať hlavných zásad, ako ochraňujú zákony EÚ spotrebiteľa, bez ohľadu na to, z ktorej pochádza. Nové pravidlá proti klamlivým a nekalým praktikám - výhody. Bezpečnosť a kvalita potravín v EÚ (hlavné princípy).