Odhad elasticity substitúcie vstupov v slovenskej ekonomike - Szomolányi, Karol, 1976-
Odhad priemernej agregovanej elasticity substitúcie medzi prácou a kapitálom v slovenskej ekonomike. Význam pre tvorcov hospodárskej politiky.