V Eventive vás naučíme prezentovať témy s radosťou
Praktické rady spoluzakladateľky firmy Eventive Nikoly Sedláčkovej ako správne a úspešne prezentovať. V čom robia ľudia často chyby pri prezentácii a na čo by sa mali viac zamerať. Akým spôsobom si treba stanoviť ciele a štruktúru prezentácie. Ako si udržať pozornosť poslucháčov. Použitie vhodných vizuálnych pomôcok.