7 rád, ako sa nenechať dobehnúť podvodníkom
Najväčšie globálne obchodné riziká - kybernetické útoky a prerušenie výroby. Podnikanie čoraz viac ohrozené podvodmi. 7 dôležitých rád, ako odhaliť podvodné konanie obchodného partnera.