Pro-ecological Activities of Slovak Hotels in the Opinion of Their Employees and Consumers - Jarossová, Malgorzata Agnieszka, 1978-
Identifikovanie pro-ekologických aktivít slovenských hotelov, ich zhodnotenie zamestnancami a spotrebiteľmi. Výsledky výskumu zameraného na zodpovedanie otázok - kritériá, ktoré zvažujú respondenti pri výbere hotelu, objednávka jedál z organických zložiek v hotelovej reštaurácii, typy environmentálnych aktivít, s ktorými sa zákazníci stretávajú pri návšteve hotelov a pod.