Parametre určujúce postavenie podniku na trhu - Tóthová, Alena, 1968-
Zhodnotenie postavenia spoločnosti na trhu, stanovenie parametrov určujúcich postavenie na trhu hlavne z finančného hľadiska. Vhodné postupy kvantifikácie a hodnotenia miery úspešnosti podnikov v momentálne existujúcich podmienkach pre podnikanie. Metódy vhodné na komparáciu podnikov. Rozsah spracovania účtovných závierok slovenských podnikov z posledných období. Pomerové ukazovatele vypovedajúce finančnú kondíciu podnikov zaoberajúcich sa priemyselnou výrobou. Rozdiel medzi inkasom krátkodobých pohľadávok a splatnosťou.