Obchodné spoločnosti so základným imaním 1 euro vo vybraných krajinách EÚ - Vačoková, Lenka, 1983-
Komparácia prevoditeľnosti podielu spoločníka verejnej obchodnej spoločnosti a komplementára a komanditistu komanditnej spoločnosti v Českej republike a v Slovenskej republike. Osobné obchodné spoločnosti. Právna úprava verejnej obchodnej spoločnosti a komanditnej spoločnosti.